Descriere

Material:ABS

Culoare: ca imagine

Pachet:1 buc

Dimensiuni:Lungime * lățime * înălțime: 5.8 * 5.4 * 2.5 cm

De conversie: 1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Caracteristici:

【1】 O cifră mică și mare folos poate satisface cu ușurință nevoile de zi cu colț de tăiere.

【2】 Pentru o experiență de utilizare mai bună, am adoptat un design ergonomic pentru presare zona, cu butoane încastrate mai multe montarea strâns degetele pentru a face aderenta simti mai confortabil.

【3】 interior este fabricat din oțel carbon de tăiere, care sunt extrem de clare și ușor de chamfer fără a lăsa margini aspre.

【4】 chamfer poate fi completat cu o apăsare ușoară.Butonul este proiectat pentru a fi încastrate, făcându-l mai potrivit pentru deget.Cea mai mare zona de contact, cel mai mic stres.Folosind-o pentru a chamfer, nu există nici o presiune pentru 24 de ore.

【5】 O hârtie resturi cutie de depozitare care este instalat în partea de jos, care colectează în mod automat deșeuri de hârtie resturi făcut translucid mat material în timpul tăierii.Cantitatea de resturi de hârtie este în mod clar vizibile.

【6】 Pot fi tăiate la o grosime de aproximativ 0,6 mm, grosime carton, hârtie kraft, piele, hârtie, PVC foi transparente, etc., poate fi ușor de tăiat.

Sfat Cald :

Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real.

Element de Măsură de mână, s-ar putea să fie de 1 cm diferite,înțelegere fel va fi mult mai apreciat.

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5