Descriere

Fructe Serie de Cupru Capul de Relief 3D Foc Vopsea Cupru Capul Rafinat Creative DIY Manual Cont Invitatie de Nunta Plic Card

Caracteristică:

1. Vintage Timbru Cap: Mici și rafinat Ceara de sigiliu timbru cap, ușor de utilizat și transportat.Detașabil de Etanșare de timbru, ușor de înlocuit și instala.Asambla cu o ușoară poftă de mâncare de alamă cap.

2. Material: Nostru sigiliu de ceara de timbru se face de calitate premium de alamă lucitoare, netedă și durabil.Ștampila fata este foarte clar că va crea un frumos și curat sigiliul timbru meșteșug.

3. Distreaza-te: Experiență distractiv de hand-made.Etanșare propriile tale preferate ceara ștampila model, îmbunătățirea sentiment de ceremonie.Îl puteți folosi în mod liber meci de timbre cu modele diferite pentru a crea o varietate de timbru modele.

4. Larga Utilizare: Se poate satisface nevoile dumneavoastra pentru orice ocazie.Cum ar fi de Crăciun, Halloween, Ziua Îndrăgostiților, ceremonii de absolvire, nunți și alte ocazii, și poate fi dat la juniori, colegii, prietenii, colegii, etc., cu o gamă largă.Acesta este un must-have pentru ceara de sigiliu iubitorii.

5. Satisfacție de Garantare: Ne străduim să oferim fiecărui client cu cel mai înalt standard de servicii pentru clienți pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături.Dacă aveți orice probleme, întrebări sau nevoie de asistență, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Nume: Timbru de cupru capul

Material: placat cu Aur alamă capului de imprimare

Dimensiuni:

Timbru cap grosime: Aproximativ 5 mm/0.19 inch

Timbru cap diametru: Aproximativ 2mm/0.78 inch

Diametru farfurie: Aproximativ 3mm/1.18 inch

Cum sa faci propriul sigiliu cu ceara de etanșare?

1 Scoateți niște ceară;

2. Se topește ceara într-o lingură;

3. Se toarnă ceara topită în locul necesar;

4. Ștampilă de ceară topită și se lasă să se răcească pentru câteva minute.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Stampila Cap

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5