Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Caracteristică: Acest rolling ball pen are un extra-fine precizări sfat (0.5 mm)pentru a oferi buna, salt-free și precise scris; delicat, la modă și durabil.

Moda Modele: rollerball pen tub are un design unic; Și, de asemenea, au cerneală de bună calitate și nu se va scurge cerneala, chiar dacă îl folosiți pentru o perioadă lungă de sincronizare.

Quick-uscare Cerneala: Drept lichid geluri de cerneală pixuri cu precizări sfat și buna scris de cerneală, nu frotiu, la toate, după câteva secunde, fără decolorare, sau să se scurgă.

Utilizare nelimitate: Roller ball pens sunt potrivite pentru utilizarea în clasă, marcând diferite de cuvânt și de a face ceva important.Cel mai bun pentru scris, luarea de notițe și mai mult.

Serviciu: Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore și să dea o soluție.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Cerneală Culoare: Balck/Roșu

Greutate pachet: aprox.12g

Dimensiuni: Ca Imagine Arată

Pachetul Include:

1 buc x Rolling Ball Pen

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5