Descriere

Caracteristici:

de brand nou și de înaltă calitate

CALITATE PREMIUM.Acest pix cu gel retractabil adoptă material metalic de calitate, robust și grele; incasabil corp cu o greutate echilibrată pentru scris și rezistă.Confortabil de prindere, din metal durabil pix clip.Funcțional și ușor de utilizat.

PIX NORMAL REFILL.Standard rezerve sunt frecvent utilizate în acest stilou și puteți obține oriunde super ușor să facă schimb de rezerve.Pe scară largă pentru aproape toate retractabil refill.

ȘURUBUL DE ACȚIUNE PEN.Rafinat acțiune șurub de proiectare pentru retragere de reumplere, pentru a evita mizeria-up buzunar, notebook sau rucsac de gel de cerneala.În plus, bolt action este un mare frământa gadget-uri atunci când sunteți stresat la design sau munca de zi cu zi, șurubul de acțiune funcție vă va ajuta să reduce stresul.

AUTO pentru PROTECȚIE.Fin prelucrate CNC trup și fire pentru viață lungă de sprijin.Tungsten pen sus este folosit pentru întrerupător de sticlă și tactice de intrare, atunci când de urgență s-a întâmplat.NOTE: vă Rugăm să nu contactați cu alimente,și pentru a evita copiii mananca de accident.

CADOU PRACTIC.Cadou minunat pentru lucrători în aer liber, personalul de securitate, de poliție, militar, membrii de familie, prieten, etc. Un decent scop multiplu tactical pen pentru colecționari precum; calitatea de manopera, de tratament, de design, materiale și alte detalii este premium, precum și super ușor de utilizat.

Caietul de sarcini:

Material: Metal

Culoare: Argint;

Pen Lungime: Aprox. 13.3x1.1cm/5.24x0.43in

Greutate: Aprox.50g

Pachetul Include:

1 Bucata Șurub De Acțiune Pen

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Recenzii

E ok calitate. toleranțele în metale părți nu sunt foarte strânse, ceea ce face zgomot în jurul valorii de destul de un pic. Acțiunea este, de asemenea, nu atât de netedă.

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5