Descriere

Cureaua de umăr de ciclism rucsac poate fi ajustat pentru a fi potrivite pentru bărbați, femei și tineri de diferite dimensiuni ale corpului.Lumina, reglabile, și confortabil face acest pachet un bun companion pentru toate dvs. de zi lungă perioadă de aventuri în aer liber.

Nume: Ciclism Rucsac

Material: Poliester

Dimensiune: 22*20*43 cm/8.66*7.87*16.92 în

Greutate: aproximativ 480g

Capacitate: în jur de 12L

Lista De Ambalare:

1 x ciclism rucsac

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Materiale impermeabile: Această Ciclism Rucsac poate păstra conținutul uscat în ploaie, care este fabricat din lacrimă și-un material rezistent la apă, și pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp. (Atenție: nu rezistent la apa, atunci când ploaie)

2. Versatil Daypacks: ciclism Rucsac este proiectat cu o 12L de mare capacitate și mai multe buzunare pentru a stoca haine, snacks-uri, carti, sau alte elemente, căști gaura design face să vă bucurați de muzică în mod liber în timp ce de echitatie.

3.Curea de umăr detașabilă: cureaua De umăr de ciclism rucsac, curea de umar pot fi reglabile și detașabile, astfel încât să fie potrivite pentru bărbați, femei și tineri de diferite dimensiuni ale corpului.Aceasta detine un bun companion pentru toate dvs. de zi lungă perioadă de aventuri în aer liber.

4.Potrivit pentru Ciclism: Pentru ciclism rucsac este conceput în funcție de mersul postura a corpului uman, care este mai aproape de spate, în mod eficient, reducând rezistența la înaintare și îmbunătățirea confortului.Căptușit pe spate și bretele ține spatele uscat.Acest sac de biciclete de lucrări de mare pentru ciclism, alergare și alpinism, etc.

5.Respirabil și Durabil: Datorita respirabil și căldură disipare de materiale de bicicleta rucsacuri, vă puteți simți confortabil și nu înfundat în timpul de echitatie.În plus, rucsacul este, de asemenea, durabil, și puteți reutiliza în diverse activități în aer liber.

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5