Descriere

Despre NOI:

Suntem foarte profesionist și întotdeauna aici pentru a vă aduce unele elemente diferite,și avem întotdeauna de furnizare produse de calitate cu pret bun,așa că vă rugăm să nu ezitați să magazin de aici!!

dacă ești fericit cu achiziția dvs.,vă rugăm să ne dea 5 stele possitive feedback-ul ,lasă-mă să știu,puteți obține cadou în următoarea ordine,dacă nu fericit cu achiziția dvs.,lasă-mă să știu,putem lucra împreună,și te face fericită,îți mulțumesc pentru tot ajutorul!!

Notificare:

vă rugăm să rețineți: vopsea de fiecare cruce nu este atât de perfectă, unele au un mic defect.Acest defect nu este evident dacă nu acorde atenție la el.Dacă te deranjează un pic defect, sau esti un perfectionist, vă rugăm să nu-l cumpere.

Q:de Ce să ne alegeți pe noi?

A:Suntem foarte profesionist.și avem întotdeauna de furnizare produse de calitate cu cel mai bun pret!avem un profesionist de echipamente de imprimare, orice shirt pot fi făcute dacă vrei mai mult .mai itemss,mai multe reduceri.

Am doar vânzare de cea mai bună calitate sitems, Avem nevoie de a verifica calitatea produselor dumneavoastră cu atenție înainte.

Q:Când va fi expediată comanda afară?

R: în General, vom livrare a comenzilor în termen de 3 zile, în cazul în vacanță, va fi amânată.

Q:Cât despre transport?

A:de obicei Ne trimite pachetul prin Piata-fit.ro de transport maritim sau epacket, de obicei, durează 2 săptămâni -3 săptămâni ajunge!dar unele țări,aceasta poate duce about2 luni.dacă nu ați primit pachetul și au nevoie de pachetul de urgență,vă rog să mă anunțați,vom verifica.multumesc!!!

"După cum știm ,nu putem controla sosirea zile, atunci când pachetul este de transport maritim pe drum!Și nu să ne dea feedback-ul negativ pentru motivul de ordine sosirea zile !"

Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O:Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți verifica transport staus pe site-ul corespunzător.

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5