Descriere

Caracteristici:

MINI PLINE DE CULOARE DE CERNEALĂ PAD.Aceste picătură de apă dispozitivele de absorbție a cernelii sunt superbe culorile arata destul de.Copiii își pot folosi imaginația și creativitatea pentru a face o mare pictura cu degetul sau alte tipuri de meserii la fel de bine.

COPILUL DIY GRAFFITI.Mai multe culori luminoase, perfect pentru luare de card, meserii DIY, scrapbooking, jurnalizare, sau pentru decorarea jurnal, planificator, notebook-uri, planificator de buget, liant notepad, album foto, poster design, handmade invitatie la petrecere, etc.

CONSUMABILE PARTID.Culori vii și liniște frumoasa, excelent pentru multe tipuri diferite de proiecte de artă.Utilizate pe scară largă pentru clasa a meserii DIY, gradinita paren-copilul de activitate, Paști, ziua Recunostintei, Ziua copilului, ziua de nastere partid.

MIC & PORTBALE.Din plastic transparent pentru CAZUL stocate, stivuire organizare.A elibera mai mult spațiu pe birou în timp ce convenabil de a folosi.Ține-ți studiu de birou curat si ordonat.

PREMIUM-PIGMENT, LAVABIL.De înaltă calitate eco-friendly cerneală pe bază de apă, în condiții de siguranță și non-toxice, fara miros ușor de culoare.Mare de lucrări pe diverse suprafete, cum ar fi hârtie, lemn, textile, etc. Pur și simplu curățați departe cu un pic de apa cu sapun sau demachiant lichid de mână.

Caietul de sarcini:

Material: Burete; Cerneală; Plastic

Culoare: Mai Multe Culori

Tip: Nr. 03; Nr. 05; Nr. 06; Nr. 09; Nr. 12; Nr. 14; Nr. 16; Nr. 25; Nr. 26; Nr. 28; Nr. 29; Nr. 31;

Nr. 32; 33; Nr. 35; Nr 36; Nr. 37; Nr. 38; Nr. 39; Nr. 40

Dimensiune: Aprox. 4x3x2.5cm/1.57x1.18x0.98in

Greutate: Aprox. 9g

Pachetul Include:

1 Bucata Mini De Culoare De Cerneală Pad

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Recenzii

Culoarea pe care am vor cere mai multe culori multumesc

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5