Descriere

Lista de pachete :1 X pad Silicon

RF4 cele mai recente de cercetare și dezvoltare de multi-funcțional miros gratuit, rezistenta la uzura temperatură ridicată nici o umflatura, îngroșat rezistent la temperaturi ridicate de întreținere pad RF-PO15

Material: gel de Siliciu

Tip: Izolare Termică Pad

Utilizare: Platforma De Întreținere

Caracteristici:Face lucrări de reparații ușor.

Rezistență la temperatură înaltă de 500 °C,Non-toxice.Rețin căldura, anti-derapare,

îmbunătățirea productivității.Mai multe locație gaură pentru șuruburi opritoare,IC chips-uri și piese de mici dimensiuni.

Un partener bun pentru aer cald instrument, folosit pentru a repara telefonul mobil, tableta, calculator.Acest lucru este de Izolație de Silicon Pad, Pot tampon cu diluant/PCB curatare apă, Termostabilă, Anti-corozive.Pentru platforma de întreținere, pentru Stații de Lipit, pentru masina de Laminare, pentru Demontare masina de Bule.

Caracteristicile produsului

Fabricat din material ignifug, de bună calitate, pot fi sudate direct pe ea, până la 500°C la temperaturi ridicate de tinichea.

Fabricat de înaltă calitate, gel de siliciu, structura de tip fagure pe partea din spate, ignifuge; Anti - cald, anti - alunecare, anti - coroziune și deformare.

Textura este moale, ferm, și dural pentru a proteja vârful de lipit.Ușor de curățat cu apă și săpun.

De mediu și siguranță electrică pentru a îmbunătăți mediul de lucru de tehnicieni.

Anti-alunecare si anti-alunecare de proiectare de stat: suprafața și din spate sunt concepute cu sistem anti-alunecare.

Este un produs ideal pentru electronice de asamblare și sudare sau electronice și circuite de întreținere, cum ar fi marca de telefoane mobile, laptop-uri, calculatoare, ceasuri sport, camere video, jucarii inteligente, ochelari, etc.

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5