Descriere

Descriere

1.Stare: Nou & Original

2.Pachetul Include: 1 bucata, fara ambalaj original.

3.Calitate: 100% De Testare Înainte De Expediere.

Transport

1.Tarifar de Import sau alte taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Nu trebuie să întreprindă orice import, taxe vamale taxe sau suprataxe s-a întâmplat în cumpărătorului țară.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să verificați cu Obiceiurile locale înainte de a comanda.Vă rugăm să ne informați dacă aveți orice cerințe speciale privind transportul maritim declarație.

2.Produsele sunt livrate la comanda adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că receptorul este corectă și cele mai recente informații(adresa completa, numele complet și numărul de contact) corect.

3.Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să actualizați noua adresa din ebay direct sistemul.Noi nu suntem responsabili pentru greșit/adresa undeliverable,și nu puteți e-mail-ne noua ta adresa,pentru ebay nu poate permite această acțiune.

De retur si Garantie

1.Toate produsele sunt testate și în stare bună înainte de expediere.

2.Dacă primiți un incorecte sau element defect, vă rugăm să ne contactați pentru înlocuire sau de restituire la primirea produsului.

3.Pentru orice motive personale(non-vânzător greseala) revenind de rambursare, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile.Elementele returnate trebuie să fie în starea inițială, și a reveni taxa de transport maritim ar trebui să fie la un cost cumpărătorului.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.Cumpărătorii sunt responsabili pentru daunele și pierderile în timpul întorcându-se.Daca produsele sunt deteriorate atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorii nu vor obține o rambursare completă.

4.Noi oferim întreținere de trei luni.Articole cu defecte în perioada de garanție pot fi returnate.Cumpărătorii ar trebui să suporte costul de transport maritim.Vă rugăm să ne contactați pentru returnarea adresa.Vom repara sau le schimb URGENT.

5.Garanția nu acoperă elementele care sunt deteriorate fizic sau care NU sunt în condiții normale de funcționare, cum ar fi abuzul și instalarea necorespunzătoare.

Feedback-ul

1.Pentru a satisface toate satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Și suntem mereu aici pentru a vă servi.

2.Dacă aveți orice probleme sau probleme cu produsele noastre, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru sau comentarii negative.Crede-ne că vom face noastre cele mai bune pentru a le descifra pentru a satisfactia dumneavoastra.

3.Sprijinul dumneavoastră și înțelegere sunt foarte apreciate.

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5