Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

De înaltă Calitate din Oțel Carbon: de Bună calitate moare cu duritate mare, puternic și durabil.De înaltă calitate procesul de luare margini curate, în condiții de siguranță pentru a contacta, cuțite linie de modele pot face tăieturi delicate.

Instrument DIY: Acest scrappers muri este atât de convinence poate fi folosit pentru DIY scrapbooking, album, foto, carte face, invitatii, felicitari, etc. Și va lăsa impresiona profund pentru familiile și prieten.

Potrivit pentru Diverse Materiale: Aceste mori de template-uri funcționează în cele mai multe mor masini de debitat, de tăiat cu ușurință diverse materiale, cum ar-fi simțit, carton, lipite flanel, și, de asemenea, pânză de bumbac, și etc!

Cel mai bun pentru Cadouri: Produse sunt utilizate în principal pentru relief DIY, și promovarea copiilor capacitatea de a dezvolta mână și dezvoltarea inteligenței.Puteți acțiuni-l la prietenul tău sau cineva te place.

Pe scară largă de Utilizări: Perfect pentru a fi folosit pentru a face manual relief marcaje, 3D album decoratiuni, tema carduri, felicitari, si etc, de potrivire cadou si da-l la familie sau prieten bun.

Caietul de sarcini:

Material: Otel Carbon

Culoare: Ca Imagine Arată

Greutate pachet: aprox.4g

Dimensiune: aprox.2.6x6.8cm/1.02x2.67in

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

1 Set de Mor Reduceri

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Recenzii

Fi cel de a revizui

Lasă un review

Adresele de e-mail nu va fi publicat.Câmpurile necesare sunt marcate *

1 2 3 4 5